Jaume Ortí, ex presidente del Valencia Club de Fútbol /Img informaValencia.com

Alaquàs tancarà el cicle d’homenatges a l’expresident del València CF, Jaume Ortí

L’encontre amistós reunirà sobre el terreny de joc als jugadors de l’Alaquàs Walter i les llegendes del València Club de Futbol

E. Monasterio.- La segona part del partit organitzat per retre homenatge a la figura de l’expresident del València CF, Jaume Ortí, se celebrarà a Alaquàs, al poliesportiu del Terç el pròxim 23 de novembre a les 19 hores. Així ha sigut anunciat segón una nota de l’Associaió de Futbolistes del VCF, a la roda de premsa que ha tingut lloc hui a la Sala Xemeneia, al Castell d’Alaquàs.

Des que es jugara la primera part de l’encontre a les instal•lacions del recentment anomenat Poliesportiu Municipal d’Aldaia Jaume Ortí, quedava pendent la celebració d’aquesta segona jornada esportiva que enfrontarà als jugadors de l’Alaquàs Walter i les llegendes del València Club de Futbol.

Imatge del acte de hui de Alaquàs

La roda de premsa, en què s’han donat a conèixer totes les dades sobre la celebració de l’acte, ha estat presidida per l’Alcaldessa d’Alaquàs Elvira García i l’Alcalde d’Aldaia, Guillermo Luján que han acompanyat en tot moment a la família de l’expresident valencianista, a la seua filla Noema Ortí i a Fernando Giner en representació de l’Associació de Futbolistes del VCF.

Junt als respectius Regidors d’Esports dels dos municipis organitzadors de l’acte, han volgut afegir-se a la cita Severino Navarro en representació de l’Alaquàs Walter, José Antonio Cisneros de la Penya Valencianista d’Alaquàs i els amics i companys de joc, els anomenats “politos”.

Ha sigut sense dubte un acte emotiu que tornarà a repetir-se el proper 23 de novembre amb la celebració del partit en homenatge Jaume Ortí, una persona fortament arrelada al futbol base i a la vida social i cultural valenciana.

About InformaValencia

También puede interesarte

El Barcelona abre la temporada en Mestalla

Desde el 4 de septiembre de 1982 no se había empezado a La Liga contra …

Deja una respuesta